24 Yıllık Tecrübe ile

Derneğimiz 1999 yılında yaşadığımız 17 Ağustos Marmara depremi felaketinin arkasından hepimiz bilinçsizliğin bilgi eksikliğinin ve organize olamamanın ne anlama geldiğini en acı şekilde öğrendik. Bizde ilçemizde hiç vakit kaybetmeden hatta geç bile kaldığımızın farkına vararak organize olabilen eğitimli ve bilinçli bir gönüllü olabilmek için her yaş ve meslek gurubundan arkadaşlarla bir araya gelerek 24 aralık 1999 yılında GÖNDAK (Gönen Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlkyardım Derneğini) oluşturduk.

GÖNDAK 1999 yılında Gönen'de kuruldu

1999 yılında yaşadığımız 17 Ağustos Marmara depremi felaketinin arkasından hepimiz bilinçsizliğin bilgi eksikliğinin ve organize olamamanın ne anlama geldiğini en acı şekilde öğrendik. 

GÖNDAK her zaman yanınızda

Derneğimizin öncelikli amacı aldığı eğitimler doğrultusunda ilçemiz halkını deprem ve diğer afetlerin yaratacağı tehlikeler hakkında bilinçlendirmek, içinde bulunduğu tehlikeyi azaltmak için neler yapabileceği konusunda eğitmek bireylere afete hazırlığın aşamaları olan depremden önce, deprem sırasında ve sonrasında neler yapabileceğini öğretmek ve bilinçli bir bireyin kendisine ve çevresindekilere ne kadar faydalı olabileceği konusunda afet bilincini aşılamaktır.

GÖNDAK Gönen'in ilk arama kurtarma derneği

Derneğimiz bünyesinde profesyonel eğitim almış 'sar' ekibimiz ile ilçemizde ve ülkemizde olabilecek depremlerde etkin çalışabilmek için eğitim ve çalışmalarına devam etmek.

Bir "can"a dokunabilmek için

Toplumsal yada münferit olaylarda tek bir canı kurtarabilmek için sürekli teyakkuzdayız.

 
 

121

Hayat

5

Toplumsal Afet

21

Bireysel Operasyon

Değer Katanlar

 Kadir Karabulut

Kadir Karabulut

Yönetim Kurulu Başkanı

4

Deneyim24

Operasyon5

 Ünsal Acar

Ünsal Acar

Onursal Başkan

4

Deneyim24

Operasyon5

  Özlem KALE

Özlem KALE

Başkan Yardımcısı

4

Deneyim24

Operasyon2